REGJISTRI I PROCEDURAVE ADMINISTRATIVE
NË KOMUNËN E PRISHTINËS

AL  SR  EN

Filtro kërkimin

Plotësoni fushat e mëposhtme për të filtruar kërkimin e lejeve dhe licencave

Kërkesë për bursë studentore

Drejtoria e Arsimit

Mundësohet përzgjedhja e drejte dhe transparente e studentëve të cilët do të përfitojnë nga bursat studentore komunale.

Subvencione për student

Drejtoria e Arsimit

Mbeshtetje financiar për studime themelore apo universitare.