REGJISTRI I PROCEDURAVE ADMINISTRATIVE
NË KOMUNËN E PRISHTINËS

AL  SR  EN

Filtro kërkimin

Plotësoni fushat e mëposhtme për të filtruar kërkimin e lejeve dhe licencave

Municipal fee certificate for business activities

Acquiring a municipal fee certificate for tenders.

Application for the certificate that the family does not own a business

The certificate is issued as evidence for cases of social assistance, student scholarships etc.