REGJISTRI I PROCEDURAVE ADMINISTRATIVE
NË KOMUNËN E PRISHTINËS

AL  SR  EN

Filtro kërkimin

Plotësoni fushat e mëposhtme për të filtruar kërkimin e lejeve dhe licencave

Decision on correcting the personal name

Citizens are allowed to amend/correct their personal names on personal documents.

Decision on correcting personal names

Citizens are allowed to amend/correct their personal names on personal documents